23948sdkhjf

Levende kunstprojekt indtager Sallings vinduer

I et samarbejde med Moesgaard Museum vil kunstneren Lise Vestergaard live-performe et vikingeinspireret kunstværk om modens historie i stormagasinets vinduer.
Salling tager publikum med på en rejse tilbage til vikingetiden.

Det sker, når kunstprojektet Time Fashion Traveler mandag begynder i stormagasinets vinduesparti mod gågaden, fortæller Salling i en pressemeddelelse.

Kunstprojektet er et samarbejde mellem Moesgaard Museum, Aarhus Kulturhovedstad 2017 og Salling.

Fashion Time Traveler starter mandag d. 15. maj, hvor kunstneren Lise Vestergaard overtager Sallings vinduesparti mod gågaden.

Lise Vestergaard tager tilhørerne med på en kunstnerisk rejse inspireret af modens udvikling fra fortidens velkendte nordiske vikinger frem til nutidens moderne fortolkninger af vikingerne.

Direktør for Salling, Marianne Bedsted, ser frem til, at kunstprojektet tager form i Sallings vinduer.

- Vi er begejstrede for, at Lise Vestergaard kommer for at live-performe et inspirerende kunstprojekt som dette i vores stormagasin. Vi vil gerne give vores kunder en oplevelse, når de besøger Salling, og det tror jeg bestemt, at muligheden for at overvære Lise male i vores vinduer bidrager til. Samtidig vil vi gerne være med til at støtte de spændende projekter, der foregår under hele kulturåret, siger hun og bliver suppleret af initiativtager til projektet Merete Nørgaard, der er souchef i Sallings dekorationsafdeling.

Kunstprojektet starter mandag d. 15. maj og fortsætter ind til fredag d. 19. maj.

Lise Vestergaard maler hver dag 2x3 meter på sit kunstværk, som ender med at danne et storslået kunstvæk inspireret af udvikling fra fortidens vikinger til nutidens fortolkninger af vikingerne.

Kunstværket forbliver i Sallings vinduer frem til d. 8. juni. Hele processen er åben for offentligheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078