23948sdkhjf

Imerco Billund genåbner: Det handler om beliggenhed

Imerco Billund genåbner 1. juni få hundrede meter fra tidligere adresse.

Torsdag den 1. juni genåbner Imerco i nye lokaler i Billund. Butikken er flyttet få hundrede meter fra Butikstorvet til Hovedgaden.

Dermed følger man den strategi, der er lagt for 2017. Målet er 156 butikker fordelt over hele landet inden udgangen af 2017 og en løbende forbedring af de eksisterende butikkers placeringer.

- Vi har en klar strategi om, at alle vores butikker skal være placeret de mest optimale steder. Det gælder både, når vi åbner helt nye butikker, men vi ser også løbende på, om vi kan flytte eksisterende butikker til bedre placeringer, siger administrerende direktør Frederik Brønnum i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Da vores lejemål på Butikstorvet i Billund blev opsagt pga. byfornyelse, måtte vi finde en ny beliggenhed. Muligheden for at flytte ind i det nybyggede Arkaden opstod heldigvis, hvilket vi er meget tilfredse med.

Butikken i Hovedgaden er på 340 kvadratmeter og beliggende i helt nybyggede lokaler oven på Arkadens nye p-hus med plads til 350 biler. I butikken vil kunderne blandt andet kunne opleve Imercos helt nye brand, Imerco Home.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094