23948sdkhjf

Netflix-serie gav boom i datatrafikken hos 3

Tirsdag morgen havde femte sæson af House of Cards premiere på Netflix. Og succes-seriens popularitet gav markant udslag i teleselskabet 3's netværk.
Tirsdag den 30. maj kl. 09.00 frigav Netflix femte sæson af den populære serie House of Cards, og trafiktal fra teleselskabet 3 afslører, at kunderne havde glædet sig til gensynet med Frank Underwood og hans evige magtkampe.

Fra tirsdag morgen kl. 09.00 til onsdag morgen kl. 09.00 blev der brugt 60,8 terabyte data i 3’s netværk på at se Netflix.

Det svarer til en stigning på 17 procent sammenlignet med en almindelig tirsdags Netflix-forbrug.

- Tallene viser, at Netflix fortsat kan skabe underholdning, som samler danskerne. Vi glæder os over at kunne levere en god forbindelse, som gør, at kunderne kan se lige så mange afsnit, de ønsker, hvor og hvornår det passer dem efter premieren. Det samlede forbrug dækker både kunder som streamer via mobiltelefonen og via mobilt bredbånd, fortæller David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

David Elsass understreger, at 3 ikke har adgang til at se, hvilke serier kunderne ser via Netflix, men at sammenfaldet med sæsonpremieren er påfaldende.

Senere i seng end normalt
Netflix frigav samtlige 13 afsnit af den femte sæson af House of Cards tirsdag morgen.

Der var størst tryk på dataforbruget til Netflix i 3’s netværk tirsdag aften kl. 21.50. På en normal tirsdag ligger det største datatryk noget tidligere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094