23948sdkhjf

Masser af penge til opkøb hos købmandsfond

KFI er medejer af Dagrofa, der netop har måttet sande, at der ikke er plads til discountkæden Kiwi på det danske marked.

Men nederlaget får ikke KFI til at slække på ambitionerne på det danske marked. Fonden har ifølge administrerende direktør Jesper Loiborg helt op til 1 mia. kr. til rådighed til nye investeringer i butikker. Det skriver Dansk Handelsblad.

– Vi har i 2016 investeret flere penge, end vi gjorde i 2015, og der brugte vi flere end i 2014. I år ligger pipelinen på samme niveau med hensyn til nye projekter og moderniseringer. Det vil man også se i de kommende års investeringer, hvor trenden vil fortsætte opad. Vi kigger i øjeblikket på en meget stor investering til et pænt stort trecifret millionbeløb, og hvis det falder på plads i år, vil man nok se en væsentlig stigning på den linje, siger Jesper Loiborg.

Læs mere på Dansk Handelsblad: https://dhblad.dk/kfi-har-appetit-paa-vaekst-for-en-mia-06/06-2017?utm_source=MailPlatform&utm_medium=email&utm_campaign=AKTUEL+AUTOMATISK+UDSENDELSE
Læs mere om: KFI
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078