23948sdkhjf

Plantorama fylder 30 år

I år er det 30 år siden, kæden åbnede sin første butik. Det fejres med stor jubilæumsfest søndag.

I 30 år har butikskæden Plantorama forsynet danskerne med planter, jord og gødning, dyreartikler og keramik til både uden- og indendørs brug.

Den første butik åbnede i Egå i 1987. Nu, 30 år senere, er der 11 store og moderne have- og dyrecentre i hele landet.

Dette markeres på søndag den 11. juni i alle Plantorama-butikker med gratis kaffe og rundstykker klokken 9, gratis kaffe og jubilæumskage klokken 15 samt en masse gode jubilæumstilbud, der kun gælder på dagen. 

-Vi er kommet langt. Mange kender os, og mange kommer for at finde planter, ting til have og hus, kæledyr samt tilbehør og mad til de kære dyr, siger administrerende direktør Peter Vang Christensen.

Peter Vang Christensens far, Søren Christensen, var opfinderen af havecentret i Egå i 1987 og åbnede blandt andet i Randers i de følgende år. I 1996 startede et generationsskifte, hvor Peter Vang Christensen kom ind som ejer og direktør.

- Det unikke ved Plantorama er, at vi skaber en oplevelse, og du får nogle ideer, du kan tage med hjem. Den langsigtede målsætning er endnu flere oplevelser, du kan få en frokost, vi holder arrangementer og events. Det er fremtiden, Peter Vang Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125