23948sdkhjf

Nyt medlem af Latinerforeningen

Opdateret 16. juni 2017: Anders Holch Povlsen har opkøbt 15 ejendomme i Latinerkvarteret i Aarhus. Latinerforeningen tager ja-hatten på.
Rigmanden Anders Holch Povlsen, der ejer tøjgiganten Bestseller, har via selskabet Byliv købt massivt op i Latinerkvarteret i Aarhus.

Nu melder Byliv sig ind i Latinerforeningen, som er sammenslutningen af kvarterets forretningsdrivende, fortæller JP Aarhus.

- Vi blev kontaktet af gadeforeningen, som præsenterede os for det arbejde, de gør, og de aktiviteter, de er med til at stable på benene. Normalt er det jo de enkelte butikker, der er medlemmer af gadeforeninger, og ikke ejendomsejerne. Men i dette tilfælde, hvor vi er så stærkt repræsenteret i området, syntes vi, det var naturligt at gå ind og støtte det liv, de forsøger at skabe i området, siger en talsperson fra Byliv pr. mail til JP Aarhus.

Trine Jessen, der sidder i bestyrelsen for Latinerforeningen, fortæller, at foreningen har valgt at tage ja-hatten på i forhold til det nye medlem.

Retail News havde tidligere skrevet i rubrikken til denne artikel, at Bestseller bliver en del af Latinerforeningen. Dette er nu rettet, så det fremgår tydeligt, at det er Bestseller-ejer, Anders Holch Poulsens selskab Byliv, der bliver medlem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156