23948sdkhjf

Efter jysk møbelkonkurs: Klemte kunder får forskelsbehandling

Da Hansen Møbler 9. juni gik konkurs, ville konkurssagens kurator bestræbe sig på at levere så meget som muligt til de kunder, der ventede på deres møbler.

66 kunder i Aarhus og 99 i Randers har således ventet på, om de kunne få de møbler, de havde betalt for skriver Aarhus Stiftstidende.

Nogle har fået deres møbler. Andre får dem desværre ikke at se, fortæller kurator Lars Hjortshøj Nielsen til avisen. Forskelsbehandlingen har en god grund, redegør han for:

- I en del af tilfældene er det lykkedes os at finde varerne og få dem overdraget til de kunder, der har bestilt og betalt dem. Men der er desværre også mange tilfælde, hvor det ikke har været muligt, fordi leverandøren ikke har nået at aflevere varen til Hansen Møbler, inden virksomheden blev erklæret konkurs, siger han til Aarhus Stiftstidende.

Ingen af de mulige købere af Hansen Møbler ville betale en pris, som kurator har ønsket, og derfor vurderer Lars Hjortshøj Nielsen, at boet får mest ud af selv at holde konkursudsalg. Derudover var det ikke sikkert, at butikslokalerne i Randers og Aarhus kunne forlænges som lejemål.

Han fortæller til Aarhus Stiftstidende, at konkurssalget er kommet godt fra start. Derfor håber han, at der bliver penge til overs til både små og store kreditorer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079