23948sdkhjf

10 års fravær: Idemøbler vender tilbage til nordjysk by

Idemøbler vender tilbage til Frederikshavn, når kæden 7. september åbner et nyt bolighus på 1800 kvadratmeter på adressen Knivholtvej 1.

Åbningen i Frederikshavn sker som et led i en udvidelsesplan for kæden, som med Frederikshavn kommer op på 38 butikker i Danmark.

Mens nye butikker skal åbne, skal de gamle opgraderes kraftigt, meddeler kædeselskabet.

- Vi skal naturligvis følge med tiden og tilbyde de nyeste koncepter og løsninger, og her betyder den rigtige beliggenhed og indretningsmuligheder i vores bolighuse meget, siger kædechef Martin Hallund i en pressemeddelelse.

Da Idemøbler 1. december 2007 åbnede en ny butik i Hjørring, lukkede kæden sin daværende butik i Frederikshavn for at samle kræfterne i Nordvendsyssel i Hjørring.

- Men vores strategi om at være de lokalt forankrede møbelhandlere i hele landet betyder, at vi naturligvis skal have et bolighus i Frederikshavn igen. Og nu har lejligheden budt sig for, at vi har kunnet få en attraktiv beliggenhed, siger Martin Hallund.

Han fortæller samtidig, at grundstammen i bemandingen i det nye bolighus vil blive medarbejdere, der kommer fra lokalområdet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172