23948sdkhjf

Esbjerg-apotek nægter at have længe åbent

Sagen er nu hos Sundheds- og Ældreministeriet.
I Esbjerg er der opstået uenighed om Krone Apotekets nye åbningstider i forbindelse med den nye apotekerlov, der træder i kraft 1. januar.

Krone Apotek har fået tildelt tjansen som såkaldt "A-vagt apotek", hvilket betyder, at apoteket skal have åbent fra klokken seks og til klokken 24 alle ugens dage, skriver JydskeVestkysten Vejen.

Selv om Krone Apotek i dag er døgnåbent, ønsker apoteker og indehaver Lisbeth Roslund Nielsen ikke at være A-vagt apotek med de nye regler.

-Det er ikke fordi, jeg er uenig i, at Esbjerg skal have et vagtberedskab, men jeg kan simpelthen ikke få økonomien til at hænge sammen. Mine lønudgifter bliver ikke væsentligt mindre med den nye vagtordning, men det gør tilskuddet til at have vagten. På samme tid er min omsætning i ydertidspunkterne faldet, fordi der er kommet flere apoteker til byen, hvilket har gjort det nemmere for kunderne at nå deres indkøb inden for normal åbningstid, siger hun.

Lisbeth Roslund Nielsen har nu rettet henvendelse til Sundheds-og Ældreministeriet for at få dem til at se på sagen. Hun mener, at det må være ulovligt at påbyde en privat erhvervsdrivende at køre en underskudsforretning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109