23948sdkhjf

MobilePay Back: Vind dit betalte beløb tilbage

Fra i dag og to måneder frem kan MobilePay-brugere vinde deres købsbeløb tilbage, når de betaler med MobilePay i en butik.
Tænk at sidde på en restaurant efter en femstjernet middag og få at vide, at middagen var gratis.

Eller at betale for brødet hos bageren og opleve, at pengene umiddelbart efter er tilbage på din konto igen.

Den oplevelse kan Danmarks 3,6 millioner MobilePay-brugere fra i dag få i samtlige 43.000 fysiske butikker med en erhvervsløsning fra MobilePay samt i andre apps, som benytter MobilePay som betalingsmiddel.

Det skriver MobilePay i en pressemeddelelse.

De næste to måneder får heldige danskere med andre ord tilbagebetalt hele deres udgift, når de betaler med MobilePay.

- Det er ikke en aprilsnar i utide, men en sand historie. Vi vil gerne give vores brugere en ekstra god grund til at betale med MobilePay. Synes de om ideen, kan jeg ikke afvise, at vi lader MobilePay Back – som vi kalder det - løbe videre, siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.

Hverken butikker eller brugere skal foretage sig noget som helst. Hvis en kunde i en butik har vundet sit køb tilbage, får brugeren besked maximalt 30 sekunder efter købet. Derpå tilbagefører MobilePay selv købsbeløbet.

Butikken skal ikke gøre noget - og modtager naturligvis betaling for sine varer som normalt.
MobilePay har udviklet en algoritme, som helt tilfældigt udvælger vinderne. Forbrugernes personlige oplysninger er sikre og deles ikke med tredjeparter.

- Vi oplever stærk vækst i antallet af danske virksomheder, som tilbyder MobilePay. Især tilkomsten af de mange nye partnerbanker og vores nye lave priser har sat ekstra turbo på mobilbetaling i butik. Vi håber, at MobilePay Back kan give udviklingen yderligere et pift, siger Mark Wraa-Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109