23948sdkhjf

Elgiganten klar med butik i to etager i Frederiksberg Centret

Butikken er indrettet efter Elgigantens nye koncept.
Efter måneders ombygning og indretning er adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal, på fredag klar til at løfte sløret for kædens city-butik i hjertet af Frederiksberg.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Jeg tør godt love, at det er blevet Frederiksbergs suverænt flotteste elektronikbutik. Vi har taget alle de bedste erfaringer med fra vores nye flagskibsbutik på Strøget og overført dem til Frederiksberg. Alt det nyeste og bedste inden for elektronikken og hvidevarernes verden har vi samlet på 2 etager i Frederiksberg Centret – naturligvis stadigvæk med vores velkendte lave priser, siger adm. direktør Peder Stedal.

- I Elgiganten er vi optagede af, at det skal være en inspirerende oplevelse at handle elektronik og hvidevarer, og med butikken her har vi sat nye standarder for, hvordan en centerbutik kan se ud,siger Peder Stedal.

2 etager fyldt med elektronik, hvidevarer og køkken
I de over 700m2 store lokaler midt på Frederiksberg i København er der på 2 etager samlet alt det bedste fra elektronikkens verden.

Udover elektronik og hvidevarer indeholder den nye centerbutik også en række nye tiltag og tilbud. For eksempel får butikken en inspirerende udstilling med EPOQ, Elgigantens kvalitetskøkkener til lav pris.

- I den nyindrettede Elgiganten i Frederiksberg Centret får vi ikke alene en nyskabende butik i indretning og design, men vi får også alt det bedste samlet på ét sted – det gælder også vores køkkener fra EPOQ, hvor kunderne nu kan lade sig inspirere. Det betyder altså, at vi har alt samlet på ét sted. Vi har hele paletten, uanset om man er på jagt efter en ny bærbar PC, en ny vaskemaskine eller et nyt køkken. I Elgiganten i Frederiksberg Centret kan vi tilbyde kunderne det hele, siger Peder Stedal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094