23948sdkhjf

Fra uudnyttet tag til spektakulær bypark: Salling Rooftop i Aarhus åbner på fredag

Kranerne har huseret over Salling Aarhus i flere måneder, og nu er stormagasinet endelig klar til at slå dørene op for byens nye grønne byrum, Salling Rooftop.
Fredag bliver Aarhus en spektakulær attraktion rigere, når Salling åbner byens nye oase, Salling Rooftop.

Et nyt byrum i flere etager, som byder på storslåede viewpoints med panoramaudsigt over hele Aarhus, et frodigt væksthus med cafe og bar, afslappende loungeområder, en scene under åben himmel og ikke mindst den angstprovokerende glasrampe, Salling Skywalk, 25 meter over Strøget.

Det fortæller Salling i en pressemeddelelse.

- Der har været mange store nedslagspunkter i vores 110 års historie, men jeg tør godt sige, at åbningen af Salling Rooftop er en af de absolut største. Det er vores ambition, at Salling skal være et attraktivt stormagasin, hvor shopping bliver kombineret med oplevelser, og derfor ser vi frem til at byde byens borgere og gæster velkommen i åbningsweekenden, siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling.

Åbningen af Salling Rooftop er planlagt midt i Aarhus som europæisk kulturhovedstad 2017 og sammen med åbningen af Aarhus Festuge.

Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus, ser også et stort potentiale i Salling Rooftop, som bidrager med endnu et kulturelt løft for Aarhus, der nyder stor international bevågenhed i disse år.

- Salling Rooftop er endnu et eksempel på den rivende udvikling, Aarhus i øjeblikket gennemgår. Det tilføjer endnu en imponerende attraktion til byens kulturliv og er med til at trække nationale samt internationale gæster til byen. Det er nyskabende for Aarhus, så jeg er sikker på, at det bliver et attraktivt fristed for byens borgere og gæster, siger Jacob Bundsgaard.

Kort og godt om Salling Rooftop:
- Byrummet bliver ca. 2.000 kvm. fordelt på flere etager i 19-27 meters højde
- Salling Rooftop åbner for første gang fredag kl. 10
- Åbningstiderne er kl. 10.00-20.00 i hverdagene og kl. 10.00-18.00 i weekenden
- Kapaciteten er på 700 mennesker
- Der bliver adgang både igennem Salling Bar & Bistro, via en elevator og trappe i Salling samt en overgang fra Sallings P-hus
- Salling Bar & Bistro bliver ombygget fra en til to etager, og vil byde på både et fristende drinks- og menukort
- Salling Rooftop kan blandt andet bruges til musik, kunstudstillinger, madmarked, julemarked, pop-up-shops og meget mere.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11