23948sdkhjf

Vejles største legetøjsbutik åbner i Bryggen

Stor rokade i Bryggen giver plads til Bestseller-mode og legetøj.
En stor rokade blandt butikkerne i Bryggen har gjort det muligt at tiltrække Toys R Us til Vejle, fortæller Bryggen i en pressemeddelelse.

Den populære legetøjskæde er nu gået i gang med at indrette en 1.200 m2 stor butik i to etager i Bryggen.

For at få plads til den store butik, så har de to tøjforretninger Jack & Jones og Vila fået mulighed for at flytte til andre og større lokaler i Bryggen.

- Det er med stor glæde, at vi nu har fået kabalen til at gå op, og derfor kan melde de nye spændende ændringer ud omkring rokader og nye butikker. Vi har gennem måneder arbejdet på en større plan i forhold til nye butikker i Bryggen, og nu er første etape på plads, når Toys R Us åbner, og Jack & Jones og Vila er kommet på plads i to nye flotte butikker. Vi er meget stolte og glade over at være lykkedes med en ny stor ankerlejer, som gør, at vi uden tvivl kan tilbyde Vejle og omegns største lejetøjsbutik, samtidig med at vi fastholder Jack & Jones og Vila i Bryggen,” fortæller Claus Brændgaard, Center Manager i Bryggen.

Toys R Us butikken bliver i to etager, og håndværkerne vil i de kommende uger få travlt med at integrere de to plan med rulletrapper, som skal forbinde de to plan.

Salgschef hos Toys R Us, Steen Thomsen, ser frem til at åbne butik i et shoppingcenter.

- Vi har gennem længere tid gerne villet til Vejle, da det er et attraktivt område. Vores butikker ligger normalt ude i periferien af de store byer, og det er første gang, at vi åbner i et shoppingcenter her i Jylland. Vi har i dag en butik i shoppingcenteret Fields i Ørestaden, og derfra har vi gode erfaringer, som vi bygger videre på i den nye butik i Bryggen, fortæller Steen Thomsen.

Toys R Us overtager lokalet fra BR, som lukker i forbindelse med, at Toys R Us rykker ind. Steen Thomsen forventer, at den nye butik står klar til åbning d. 1. november.

Flottere tøjbutikker på vej
Hos de to Bestsellerbutikker Jack & Jones og Vila ser man også positivt på de nye rokeringer.

- Vi er glade for at være i Bryggen, men havde udfordringer rent indretningsmæssigt i den gamle butik. Nu har vi i stedet fået en butik med 36 meter facade og flere m2, så fremover kan vi meget bedre vise gæsterne i Bryggen, hvad vi kan. Samtidig får vi to indgange, og ved den ene kan vi have jeans, og den anden skal bruges til at præsentere det klassiske look med jakkesæt og habitter. Vi får nu rammerne til virkelig at kunne lave noget spændende i butikken, fortæller Jesper H. Pedersen, indehaver af Jack & Jones i Bryggen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266