23948sdkhjf

En Aubo dropper deleadressen og bygger nyt

Aubo har gennemført en forandring fra gemt i byggemarkeder og til egne butiksfacader mod vejen, og medejerne Morten Johnsen og René Danielsen i Løgstør har været med hele vejen.

Gået fra byggemarkedssælgere og til selvstændige butiksejere.

Efter 5 år med en deleadresse, hvor der også sælges brændeovne og maling, har de nu sat spaden i jorden og bygger deres helt eget. Duoen er selv hovedentreprenør og har delt opgaverne ud som fagentrepriser.

Når byggeriet er færdigt kort før årets udgang, bliver der ikke mere plads til Aubo i Løgstør. Aubo får bedre plads, fortæller René Danielsen. Huset bliver skræddersyet til dem selv.

- Vi bor til leje nu, og vi overtog lokalerne, som de så ud. Så de er ikke så rationelt indrettet til en køkkenbutiks behov.

Det nye hus får blandt andet helt nye energibesparende installationer. Det sparer køkkenbutikken for nogle faste omkostninger, og så kan de selv skabe et lysindfald, som bedre fremhæver køkkenudstillingen.

Aubo har på koncernplan bevæget i en mere facadeorienteret retning som varemærke efter at have ført en tilværelse som byggemarkedskøkken.

Men beslutningen om at bygge nyt i Løgstør er de selvstændige butiksejere helt egen beslutning. De driver Aubo-butikken på ”franchise-agtige vilkår”, som er en udbredt norm i køkkenhandlerleddet.

 - Så vi er meget lokalt forankret og er til stede i idrætslivet og i handelsstandsforeningen. Vi skal selv se kunderne i øjnene i Brugsen, når vi har leveret dem et køkkken. Det er rart.

Den nyopførte Aubo-butik bliver bygget på indfaldsvejen fra Viborg – ganske tæt på den nuværende - g kommer egentlig til at forlænge Løgstør med en ekstra matrikel mod syd.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079