23948sdkhjf

Horsens henter ny citychef i Kiwi

BusinessHorsens har ansat Cathrine Florian Bang, som ny citychef i Horsens. Hun kommer fra en stilling som marketingchef i Kiwi og starter i sit nye job allerede 4. september.

Cathrine Florian Bang har en solid baggrund inden for detail og marketing fra blandt andet Dansk Supermarked og senest fra Kiwi-kæden, hvor hun som marketingchef har skabt flotte resultater.

- For mig er jobbet som citychef en virkelig spændende udfordring, hvor jeg kan sætte mine erfaringer fra detailverdenen i spil på en ny og anderledes måde. Samtidig er Horsens en by, hvor det på alle måder går fremad, og hvor butiks- og oplevelsesmiljøet i midtbyen har et kæmpe potentiale. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet, og ser frem til samarbejdet med både butikker og alle de andre gode kræfter, som arbejder på at udvikle Horsens til en endnu stærkere handelsby, siger Cathrine Florian Bang om sit nye job.

En væsentlig rolle
Cathrine Florian Bang kommer til at spille en afgørende rolle i at styrke detailhandlen og oplevelsesøkonomien i Horsens midtby, herunder tiltrækning af flere kunder og udvikling af butikslivet.

- Med Cathrine Florian Bang får vi en dynamisk og innovativ citychef, som vi føler er det helt rigtige match. Cathrine er topprofessionel og har, med hendes stærke faglighed og et stort personligt drive, de egenskaber, der skal til, for at vi kan tage butiksliv og oplevelser i midtbyen til næste niveau, siger Formand for detailudvalget i Business Horsens, Peter Otto Nielsen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125