23948sdkhjf

Deichmann fortsætter samarbejde med Ellie Goulding

Efter den succesfulde lancering af hendes første skokollektion i forår/sommer sæsonen 2017, fortsætter den britiske sangerinde og sangskriver Ellie Goulding sit samarbejde med skogiganten Deicmann,
Deichmann fortsætter samarbejdet med den britiske sangerinde Ellie Goulding, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye kollektion omfatter 40 nye styles og byder på et udvalg af "casual sko, elegante velourpumps, chunky ankelstøvler, klassiske støvler, snørestøvler og ekstravagante overknee støvler," skriver Deichmann.

Den nye kollektion følger i fodsporene på forår/sommer-kollektionen, hvor sangerinden valgte en række farverige espadriller, wedges og elegante lace-ups under mottoet ’Rock your look’.

Den berømte fotograf, Louie Banks, er endnu en gang ansvarlig for kampagnen med nye billeder.

Instruktøren bag reklamen er ingen ringere end Emil Nava, der er berømt for sine musikvideoer for Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris og Ed Sheeran, og giver os et glimt af popstjernens backstageliv under lydprøver, på scenen og backstage i hendes omklædningsrum.

- Det har været en stor fornøjelse at fortsætte det succesrige samarbejde med Deichmann og få mulighed for at udtrykke yderligere elementer af min personlige stil med denne efterår- og vinterkollektion, fortæller Ellie Goulding.

Den nye ’Ellie Goulding for Deichmann’-kollektion lander i kædens butikker og online fra den 28. august 2017. Priser fra 249-449 kr.

Kollektionen sælges i alt i 21 europæiske lande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234