23948sdkhjf

Apoteker: - Sig nej til plastpose og send penge til syge

Apoteker vil gerne værne om miljøet og samtidig støtte patientforeninger økonomisk
Som en del af en kampagne har cirka 4000 kunder på Fredericia Axeltorvs Apotek, Vesterbrogades Apotek i Fredericia, Middelfart Apotek og Strib Apotek denne uge sagt "nej tak" til en gratis plastikpose.

For hvert fravalg sender apotekerne i stedet 25 øre videre til Alzheimerforeningen og foreningens arbejde med at matche demente og såkaldte demensvenner til gavn og glæde for begge parter. Fredericia Dagblad

Kampagnen har allerede nu indsamlet 1000 kr., og det forventes, at beløbet kommer op i nærheden af 5000-6000 kr. inden kampagnens udløb ved månedens udgang.

Det er dog ikke kun Alzheimer-patienter, der får glæde af velgørenheden - for allerede i næste måned finder apotekerne en anden patientforening, der skal tilgodeses.

- Håbet er, at kunderne med tiden kan være med til at vælge, hvilket formål vi skal støtte, når de siger nej tak til en plastikpose. Det vil ske på vores Facebook-side, hvor man skal kunne komme med forslag, fortæller apoteker Tine Klingsten Nielsen til Fredericia Dagblad.

Hun understreger dog, at det er helt frivilligt, om man vil deltage i kampagnen - og ønsker man at få en pose til sine indkøb, så får man selvfølgelig det.

Kilde: Fredericia Dagblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094