23948sdkhjf

Lidl klar med moderniseret butik i Brønderslev

Efter flere uger med boren, banken og ombygning kan Lidl i Brønderslev nu endelig byde kunderne velkommen inden for i en fornyet butik.
Mange af landets Lidl-butikker undergår lige nu en gennemgribende modernisering. Det gælder også butikken på Østergade 52 i Brønderslev, som første gang slog dørene op den 29. september 2005.

- Vi har lavet en stor modernisering af vores butik til glæde for kunderne. Butikken er blevet rigtig flot, lys, åben og virker større. Det vil vi gerne fejre, og vi ser frem til at vise vores kunder den ”nye” butik, fortæller butikschef Carina Hansen, der har været ansat i Lidl i 12 år og er en del af det 15 mand store team i Brønderslev.

- Noget af det, som kunderne er mest glade for ved moderniseringen, er, at vores frugt- og grøntafdeling er blevet flyttet, så det første, man bliver mødt af, når man kommer ind i butikken, er en masse lækker frugt og grønt”, forklarer hun.

Butikken har fået skiftet de blå og gule farver i ud med grålige farvenuancer.

Moderniseringen betyder samtidig, at præsentationen af varesortimentet er blevet optimeret, hvilket giver et bedre flow igennem butikken, og gør butikken mere overskuelig for kunderne.

Og endelig er der kommet mere fokus på blandt andet økologi og babyartikler

Lidl har i dag 108 dagligvarebutikker og flere end 2.500 medarbejdere i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094