23948sdkhjf

Forbrugerrådet: Vildledende skilte ved Illums brandudsalg

Illums Bolighus vildledte kunderne i forbindelse med brandudsalg ved at skrive 'Købt som beset'.
For omkring to uger siden hærgede en brand det øverste af Illums Bolighus, og efterfølgende afholdt Illum et stort brandudsalg, hvor over halvdelen af butikkens varer blev solgt til nedsat pris .

På både skilte og kvitteringer stod ordene "købt som beset", men det er vildledning i forhold til kundernes rettigheder, meddeler Forbrugerrådet nu ifølge BT.

Den formulering vil nemlig få kunderne til at tro, at de har givet afkald på deres reklamationsret, og det er ikke tilfældet, vurderer seniorjurist i Forbrugerrådet Tænk, Tina Dhanda.

- Jeg mener, at når Illums Bolighus skriver ' købt som beset' om de varer, som de solgte på brandudsalget, så vildleder de forbrugerne om deres retsstilling. En virksomhed som Illums Bolighus kan ikke bare tage et generelt forbehold ' købt som beset' - at uanset hvad varen må vise sig at have af fejl eller mangler i fremtiden, så kan du ikke komme og klage over det, fordi varen er ' købt som beset'. Det er ikke lovligt at lave sådan et vilkår, forklarer hun til BT.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126