23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Optur i bagerbranchen

En del af fremgangen kan skyldes tv-opmærksomhed på faget.

Efter en årrække med bagerlukninger på stribe blæser der nu igen positive vinde over landets bagere og konditorer, fortæller Dansk Handelsblad.

I årets første halvår er omsætningen i branchen steget med 7,5 pct., viser tal fra Danmarks Statistik.

Det er en fremgang, som kun overgås af fire andre detailbrancher herhjemme og dermed ser sidste års vækstprocent på 7,7 ud til at fortsætte for bagerne og konditorerne i 2017.

Og den udvikling skaber naturligvis glæde hos brancheorganisationen Bager og Konditormestre i Danmark.

– Der er en stor sårbarhed i vores branche. Når krisen kradser, kan forbrugerne godt selv bage fem boller. Nu går det godt, og derfor oplever vi også, at forbrugerne har fået større fokus på kvalitetsfødevarer. Vi ser en stigende efterspørgsel på produkter med fuldkorn, og økologi er også i stor vækst, siger Stephan Falsner, adm. direktør for brancheorganisationen.

Ifølge Stephan Falsner kan en del af forklaringen på bager- og konditorsalgets fremgang også tilskrives den opmærksomhed, som håndværket har fået gennem tv-programmer.

Læs

mere hos Dansk Handelsblad

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.142|