23948sdkhjf

Sjællandsk Aubo flyttede sig til salgssucces

Det er en fordel at ligge nær konkurrenterne, mener butikschefen.

- Vi sælger ganske enkelt flere køkkener.

Så klar er meldingen fra indehaver Morten Wieland, efter at køkken- og badbutikken Aubo i Køge i juli flyttede i større lokaler i centerområdet ”Den Hvide By” i den nordlige del af Køge.

Bag sig lagde de en tilværelse med trange kår på en nedlagt tankstation i Køge, og nu er der ny fart på omsætningen.

Så beslutningen om at flytte til lysere og større lokaler har indehaver Morten Wieland bestemt ikke fortrudt.

- Takket være de flere kvadratmeter kan vi nu præsentere langt flere køkkenløsninger og dermed inspirere kunderne i højere grad end tidligere. Vi har udelukkende fået positiv respons fra vores kunder, som er imponerede over de nye rammer.

Flytningen til ”Den Hvide By” betyder også, at butikken ikke længere ligger isoleret fra konkurrenterne. Den nye adresse er dør om dør med konkurrenter, og det er ikke en dårlig ting, mener Morten Wieland.

- Det giver en form for synergieffekt. Kunderne har sjældent lagt sig fast på forhånd, hvilket køkken de vil have. De vil bare gerne have det bedste køkken til den bedste pris, og det kræver research og inspiration. Eftersom vi er blevet en del af køkkenparadiset i ”Den Hvide By”, konkurrerer vi nu på lige fod med de andre køkkenforhandlere, siger han.

For hele kæden med hovedbase i vestjyske Aulum er Køge-flytningen bare en del af en større ekspansionsplan, hvor der tages mange initiativer både centralt og lokalt. For eksempel bygges der helt nyt i disse dage i Løgstør i Nordjylland.

- Vi har store ambitioner, og det skal kvaliteten af vores butikker også afspejle. Derfor har vi planer om at optimere faciliteterne i flere af vores eksisterende butikker, ligesom vi også kigger efter byer til nye forhandlere. Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse – både hvad angår selve butikkerne og vores kundeservice. Derfor er vi klar til at følge det gode eksempel fra Køge og overføre det til andre af vores butikker, siger kædesalgschef Jørgen Kjemp.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109