23948sdkhjf

Spar indtager København

Beboerne i Valby kan se frem til den 7. oktober 2017, hvor dagligvarekæden Spar åbner på adressen Carl Jacobsensvej 19L.

Det er den første af tre Spar-åbninger i København, og det betyder i første omgang, at beboerne i Valby og omegn nu kan handle "hos en lokal købmand, der aktivt arbejder for lokal forankring," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye Spar-butik bliver på 750 m2, og kommer til at ligge i Kiwis gamle lokaler.

- Åbningen af Spar i Valby giver os, midt i alt snakken om discount, priskrig og ændrede forbrugsvaner, en unik mulighed for, at bevise, at man også kan være lokal i de større byer. Med åbningen af Spar ved Ny Ellebjerg tager vi hul på den første af tre Spar-åbninger i København. De to andre butikker åbner på henholdsvis Teglholmen og Frederiksberg primo 2018, siger kædedirektør i Spar, Niels Karstensen.

Han er godt klar over at det er anderledes at åbne en butik i Valby sammenlignet med, hvor man ellers har været vant til at åbne butikker førhen.

- Vi ved godt at vi med rykket ind mod byen møder nye krav fra kunderne end hidtil. Et af dem er f.eks. udvalget inden for øl, vin og vand. Derfor har vi indretningsmæssigt givet Spar et løft hvad drikkevarer angår, hvor vi har har haft naboerne fra Carlsberg og deres ekspertise med på rejsen, siger Niels Karstensen .

Købmanden i den nye butik bliver 38 årige Sune Johannessen Wenzzel, der har arbejdet i detailbranchen, siden han blev udlært som købmand i 1999.

Læs mere om: Spar
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078