23948sdkhjf

Salling Aarhus åbner nyindrettet og større bager og café

For lidt over en måned siden slog Salling dørene op for turistmagneten Salling Rooftop.

Nu er stormagasinet klar til at løfte sløret for endnu et markant projekt, når en nyindrettet bager og café åbner onsdag den 11. oktober kl. 7.00.

Det fortæller Salling i en pressemeddelelse.

- Vi har i mange år haft et stigende antal kunder i bageren, og derfor var bageren ikke længere stor nok. Ambitionen har fra start været at skabe en åben og lys bager, der afspejler de nyeste tendenser, hvor vi samtidig har forsøgt at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Vi vil være aarhusianernes fortrukne bager, siger Lars Højgaard, der er stormagasinchef i Salling Aarhus.

En af de nye tiltag er et større caféområde, hvor der er plads til, at bagerens kunder kan sidde og nyde en kage med udsigten over travle Søndergade.

Caféen kan rumme tyve gæster og kommer til at byde på et udvidet bagersortiment.

- Vi har knoklet hårdt de sidste par måneder og glæder os til at byde aarhusianerne velkommen. Med vores nye bager og café tager vi endnu et skridt i den rigtige retning. Vores ambition er, at Salling ikke kun er et sted kunderne kommer og shopper, men også et sted, hvor de kommer for at hygge sig og få gode oplevelser med venner og familie, siger Lars Højgaard.

- Vi udvider sortimentet, så det bliver endnu bredere, da vi har kunder i alle aldersgrupper. Vi kommer til at lave flere frisksmurte sandwiches og nye brød, boller og kager. Der kommer et nyt brød, der er langtidshævet over to dage, og som indeholder rød peber, jalapenos og chili. Og så tager vi en gammel klassiker i form af napoleonshatten tilbage i sortimentet efter forespørgsler fra flere kunder, siger Jens Lavridtsen.

Bageren i Salling leverer også brød og kager til Salling Super, Salling Bar & Bistro samt Salling Rooftop.

Om Salling-bageren
- De mest solgte produkter er jordbærtærter, frøsnappere, gulerodsbrud og tunesiske kaffebrød
- Sallings gulerodsbrud, der er den bedst sælgende vare, sælger mellem 500-600 stk. om dagen
- Salling har ansat 10 bagere og konditorer
- Den første bager møder ind hver dag kl. 2.00, mens de resterende kommer frem til kl. 7.00
- Det er tredje gang, Salling Bageren gennemgår en renovering
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11