23948sdkhjf

Butikker må ty til usædvanlige tyverisikringer

Igennem den seneste tid har mange butikker i og omkring København været udsat for grove og tilsyneladende organiserede tyverier, hvor en bande kommer ind i butikken, hvorefter de stjæler store mængder af forskellige produkter.

Det skriver TV2 Lorry .

Det var for eksempel det, der fik Meny i Valby til for nyligt at lægge overvågningsbilleder på Facebook , og i torsdag aften skete det igen, da Føtex i Carlsbergbyen for anden gang fik besøg af den bande, som tidligere er sluppet fra butikken med store mængder dyr vodka.

Denne gang stak de af med chokolade, tyggegummi og andet slik for knap 20.000 kroner.

Det har fået en del butikker til at tage usædvanlige midler i brug, fortæller butikschef Martin Holm Vernegaard fra Fakta på Køgevej i Roskilde.

Han fremviser blandt andet en idé til, hvordan butikken undgår tyverier af de dyre Amarone-vine.

- Det her er simpelthen en tom flaske. En dummy, kan man sige. Hvor der står på en label, at den kan købes ved kasse 1. Så kan kunden henvende sig i kassen, hvor de så kan få den udleveret, forklarer Martin Holm Vernegaard.

Andre steder har man fundet på andre metoder til at forhindre tyveri med videresalg for øje, som for eksempel klistermærker på produkterne, som også kan være låst inde eller have fået fjernet låget, fortæller TV2 Lorry.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156