23948sdkhjf

Blue City kan ikke finde nok kvalificerede folk i Esbjerg

Elektronikkæden Blue City kan ikke finde det rigtige personale i Esbjerg til en kommende butik, og da kæden heller ikke er tilfreds med de foreslåede lejemål, vælger virksomheden nu at udskyde planerne om en butik i byen, skriver JydskeVestkysten Esbjerg.

Blue City, der køber og sælger brugt elektronik, driver i dag fem butikker i Danmark, og planen er at udvide med syv mere i løbet at næste år.

Kæden har allerede underskrevet kontrakten på et lejemål i Odense, og så er der en butik på vej i Aalborg, men selv om Esbjerg skulle have været næst på listen, så bliver det altså ikke til noget.

-Det er et spørgsmål om at få uddannet personale lige så vel, som det er at finde det rigtige lejemål. Vi ville gerne have åbnet i Esbjerg inden årets udgang, men vi har ikke fundet uddannet personale, og vi har ikke været helt tilfredse med de lejemål, vi har kigget på, fortæller elektronikkædens administrerende direktør, Søren Heilmann, til Børsen.

I det kommende år vil Blue City desuden arbejde på at etablere forretninger i Tyskland og Sverige. I Sverige har Blue City allerede en netbutik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25