23948sdkhjf

Stortyv slipper for fængsel

16-årige dreng blev blandt andet dømt for trusler mod ansatte i Føtex.
To blot 16-årige drenge fra Korsør blev forleden idømt fængselsstraffe for deres turen rundt i kommunen i løbet af det seneste år.

Det skriver Sjællandske.

De har nemlig ikke nøjedes med at rejse planløst rundt, men har begået så mange strafbare forhold, at i hvert fald den ene skal ind og ruske tremmer, mens den anden slipper med en betinget straf.

Det sidste er tilfældet for den hovedtiltalte, som står som tiltalt for næsten alt i det digre anklageskrift på godt et halvt hundrede forhold:

Tyverier af scootere, biler og lignende, indbrud i private hjem samt trusler mod ansatte i Føtex, hvilket den tiltalte dog nægtede ved Retten i Næstved, da den første af to retsdage fandt sted i starten af sidste uge.

Han, som også sad anklaget for indbrud hos et ældre ægtepar i februar, blev idømt betinget fængsel i syv måneder med vilkår om 180 timers samfundstjeneste, beretter anklager Ulrik Birk Gotfredsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det grundet hans hidtil så uplettede straffeattest.

Den anden, som sad tiltalt for 16 forhold, skal dog ind at afsone, da flere af hans forbrydelser er sket i prøvetiden fra en anden sag.

- Det er en skærpende omstændighed, så det plus lidt reststraf bliver til seks måneders ubetinget fængsel.

Begge modtog dommen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109