23948sdkhjf

100 FDB-stole bliver sat op på Dronning Louises bro

Stop op, sæt dig ned og nyd nuet.

Dette budskab vil lørdag den 21. oktober ramme alle, der krydser Dronning Louises Bro i København, fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Her vil 100 FDB-stole blive opstillet, og forbipasserende opfordres til at sætte sig ned, stoppe tiden og nyde en gratis kop kaffe.

Det sker i forbindelse med, at FDB Møbler i år kan fejre 75 års jubilæum med design skabt i samarbejde med store danske designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark - og ikke mindst alle de nye danske designskud, som FDB Møbler samarbejder med.

Design, som desuden kan opleves i FDB Møblers nye flagship store i København, der åbner d. 27. oktober på Trommesalen 5 på Vesterbro.

- I 75 år har vi haft et ønske om at "ignorere" tiden med vores design, der skal kunne holder i flere generationer; og på alle måder være tidsløst. På lørdag på Dronning Louises Bro opfordrer vi derfor folk til at ignorere tiden for en stund sammen med os og opleve nuet på en af vores FDB-stole - som vi efterfølgende er glade for at kunne donere til et velgørende formål, fortæller Ole Kiel, der er direktør ved FDB Møbler.

Stolene doneres til Kofoed Skole
Happeningen skal sætte fokus på, hvor vigtigt det er at stoppe op, nyde nuet og derved gøre øjeblikke i hverdagen tidsløse. Derfor er der på dagen også sørget for gratis kaffe, som kan nydes i eget selskab eller med den, der har slået sig ned på nabostolen.

Når dagen er slut vil de 100 FDB-stole efterfølgende blive doneret til Kofoed Skole, som er samlingspunkt for socialt udsatte, der i trygge og hjemlige rammer får mulighed for at stoppe op i deres liv og lade det tage en ny drejning.

Happeningen finder sted lørdag den 21. oktober fra kl. 10-18 på Dronning Louises Bro.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096