23948sdkhjf

Jubel i Vestjylland: Ikea kommer til Esbjerg

Ikea har ladet nyheden sive via Facebook.
Der har været jubel mange steder i Vestjylland i løbet af det seneste døgn, efterhånden som det er gået op for folk, at Ikea åbner et varehus i Esbjerg.

Det skriver JydskeVestkysten.

Onsdag formiddag bekræftede den svenske kæde, at forhandlingerne om etableringen af en Ikea i Esbjerg formentligt kan afsluttes inden for to uger.

- Det er meget seriøse forhandlinger, vi nu er i, og vi vil rigtig gerne til Esbjerg, så chancerne for, at det bliver til noget, er virkelig gode. Men der er detaljer, der skal på plads. Formentlig afsluttes forhandlingerne i nærmest fremtid, siger Rikke Andersen, coporate communicator i Ikeas kommunikationsafdeling, til avisen.

Der har længe gået rygter om et varehus i det område, og blandt andet Facebook-gruppen "Vi vil have Ikea til Esbjerg NU!" med 1550 medlemmer har været ihærdige fortalere for idéen.

Ikea skal bruge i omegnen af 34.000 kvadratmeter til butikken i Esbjerg, som i øvrigt er den mindste by i Danmark med tilladelse i kommuneplanlægningen til at have store, pladskrævende udvalgsvarebutikker.

Vestjyderne har tidligere skullet køre til Aarhus for at handle i Ikea.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109