23948sdkhjf

Fisketorvet vinder to titler

Et samarbejde med Pokémon GO er med til at sikre Fisketorvet titlen som Danmarks mest innovative shoppingcenter 2017.
På havnefronten midt i København finder man Danmarks mest bæredygtige og innovative shoppingcenter, nemlig Fisketorvet – Copenhagen Mall, der er ejet af Unibail-Rodamco.

Bag prisuddelingen står Detail-forum og ICP A/S, og både kunder og jury har altså vurderet, at det er Fisketorvet, der er længst fremme, når det kommer til bæredygtighed og innovation.

Det fortæller Fisketorvet i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet en halvering af energiforbruget ved installering af LED i hele centret, en genanvendelsesgrad på 100 pct. af madaffald og en dobbeltexcellent BREEAM certificering, der gør Fisketorvet til Danmarks mest bæredygtige shoppingcenter.

Også titlen som Danmarks mest innovative shoppingcenter tilfaldt Fisketorvet - blandt andet for deres samarbejde med Clear Channel omkring digitale reklameskærme og vejvisere i centret, cykelbutlere og nyt p-system.

Ligeledes hyldes de for deres samarbejde med Pokémon GO, der har medført, at Fisketorvet med sine mere end 20 Pokéstops og fem gyms er Europas bedste sted at spille Pokémon GO.

- Det er klart, at vi er meget stolte over at blive hyldet som Danmarks mest bæredygtige og innovative shoppingcenter. Det viser, at vores mange investeringer er de rigtige, siger Helle Korndal García, Senior Commercial Manager hos Fisketorvet.

- Vores kunder forventer mere end bare et sted, hvor de kan handle, og de forventninger forsøger vi hele tiden at overgå, tilføjer hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109