23948sdkhjf

Fire Fakta-butikker på stribe i Vestjylland har haft indbrud i nat

På under to timer blev fire vestjyske Fakta-butikker natten til fredag udsat for indbrud. Indbrudstyvene begyndte i S og fortsatte til Nr. Nebel, Varde og Holsted.

Det fortæller TV SYD .

Mandskab og hunde fra tre politikredse har i nat deltaget i jagten på den eller de tyve, der stod bag de fire indbrud - men endnu er politiet uden spor i sagen.

Det første indbrud fandt sted mod Fakta i Skjern, der ligger i Midt- og Vestjyllands Politikreds. næste indbrud gik ud over Fakta i Nr. Nebel, hvor alarmen gik klokken 02.17.

Her blev butikkens indgangsdør brudt op og tyvene samlede hurtigt nogle varer sammen og fortsatte indbruds-turneen til Fakta på Nrd. Boulevard i Varde, hvor de brød ind og brækkede forretningens paysafe-boks op. Det er en boks, som i en række Fakta-butikker håndterer kundernes betaling og byttepenge for at beskytte mod røverier.

I Varde blev tyveri-alarmen aktiveret klokken 02.35 - og 28 minutter senere gentog seancen fra Varde sig i Fakta-butikken i Holsted, hvor paysafe-boksen også blev brudt op.

- Vi er stærkt interesserede i at høre fra borgere, der har set noget i de berørte byer og landevejene i nat, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, fredag morgen til TV SYD.
Indbrudsrækken i Fakta-butikkerne stoppede i Holsted - men Sydøstjyllands Politi var alarmeret og øgede patruljeringen i de byer, der huser Fakta-butikker i den vestlige del af politikredsen, oplyser vagtchef Henrik Dam til TV SYD.

Hvor stort et udbytte nattrens tyvetogt har givet, har politiet endnu ikke noget bud på.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109