23948sdkhjf

Ny Rema 1000 og over 40 boliger på vej i Holstebro

Gravemaskinerne er i gang lige syd for Holstebro, hvor der bliver opført en ny Rema 1000 og omkring 44 familievenlige boliger.
Lokalplanen for en 30.000 kvadratmeter stor grund ved Halgård Vest uden for Holstebro er faldet på plads, og nu går byggeriet af en ny Rema 1000 og ca. 44 rækkehuse i gang.

Grunden, der ligger på hjørnet af Herningvej og Halgårdvej, er købt af Innovater A/S, som også har stået for udviklingen af projektet.

Innovater er bygherre på den 1200 kvadratmeter store dagligvarebutik, der opføres af NRE Denmark og har ATRA som arkitekt.

- Vi har haft et fortrinligt samarbejde med Holstebro Kommune og er kommet frem til en god løsning, som både skaber attraktive boliger og nye indkøbsmuligheder for beboerne i Halgård, Mejdal og omegn, siger Andreas Bagunck, projektudvikler hos Innovater.

Nye familievenlige boliger
Der ligger i forvejen et enkelt hus på matriklen, og her kan beboeren blive boende.

Den del af grunden, hvor de kommende boliger bliver bygget, har Innovater solgt til en privat investor, som vil stå for opførelsen af ca. 44 rækkehus og gårdhavehuse med en størrelse på 110-140 kvadratmeter.

Ud over den nemme adgang til indkøb er der i lokalplanen lagt vægt på, at området får et rekreativt fællesareal og en støjvold imod Herningvej.

- Frem mod 2025 er forventningen, at flere vil flytte til Halgård Vest og Mejdal, og at befolkningstallet i denne periode vil vokse med 600 personer. Det skaber et solidt grundlag for en ny dagligvarebutik, og med sit familievenlige sortiment til discountpriser passer Rema 1000’s profil perfekt, siger Andreas Bagunck.

Byggeriet er i gang og den nye Rema 1000 forventes at stå færdig omkring marts 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094