23948sdkhjf

Godt nyt til små forretninger: Verdens første all-in-one kassesystem

Danske samler betalingskort, kontanter og MobilePay i ét kassesystem.

Det er slut med at have butiksdisken fyldt op med diverse apparater med hver deres funktion. Den danske virksomhed GoAppified fra Ballerup lancerer nu et all-in-one kassesystem med både kasseenhed, printer og betalingsterminal i en og samme enhed.

 – Der har manglet den her type løsning for digitale betalinger til særligt mindre virksomheder, der ikke har samme budget til at investere i flere forskellige terminaler eller indgå partnerskaber, som vi har set det i detailhandelen, forklarer CEO Søren Jensen fra GoAppified om den nye enhed. 

Frontløbere inden for digital betaling
Det er ikke første gang iværksættervirksomheden fra Ballerup er med til at skubbe til den ulmende revolution i betalingsverdenen. Det er GoAppified, der for alvor sikrede MobilePays fremgang i detailhandelen med den lille hvide betalingsboks kaldet MobilePay PoS, som du måske har set, når du handler dagligvarer.

Det nye kassesystem er særligt henvendt til mindre virksomheder som for eksempel blomsterhandleren, foodtrucken og sandwichkiosken. Ifølge MobilePay er det den helt rigtige vej at gå.

 – Især i mindre virksomheder er forbrugeren dog meget tilbøjelig til at betale med sin smartphone, fordi købssituationen indbyder til det. Her kan kunden stille og roligt klare betalingen, mens ekspedienten smører din sandwich eller binder en buket blomster til dig, siger Mark Wraa-Hansen, direktør for MobilePay.

MobilePay benyttes af 58.000 danske virksomheder og vokser med 200 nye virksomheder om dagen. 

Den integrerede betalingsterminal gør sin entre på det danske marked i begyndelsen af 2018. Men allerede nu er det muligt at skrive sig op, og derved blive en af de første, der kan opgradere sin betalingsenhed til næste generation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063