23948sdkhjf

Detailhandles svar på McDrive: Bilka med nyt køb-og-hent-koncept

I første omgang præsenteres konceptet i varehusene i Tilst og Hundige.

Konceptet kan beskrives som en blanding af en færgehavn og en MacDrive. Ved ankomst til parkeringspladsen får man at vide, hvilken vejbane man skal køre til, når man har tastet sit telefonnummer. Når man holder på den rette plads, kommer en servicemedarbejder med varerne og stiller dem i bagagerummet. Med andre ord behøver man ikke på noget tidspunkt at forlade bilen.

Dansk Supermarked Group har testet BilkaToGo på hovedkontoret i Aarslev de sidste otte måneder. Det betyder, at der er blevet rettet på fejl og mangler, så man nu er klar til at lancere siden for kunderne i Aarhus-området samt ved Bilka Hundige.

 - Vi har arbejdet på det her i lang tid. Nu synes vi, BilkaToGo har en kvalitet, som gør det nemt for kunderne at anvende. Når vi har samlet erfaringer fra de første to butikker, vil vi løbende åbne for BilkaToGo i de andre Bilka-hypermarkeder, fortæller Bilkas direktør Mark H. Nielsen.

Varerne købes på nettet eller via en ny app. Bestiller man varerne inden klokken 10.00 kan de afhentes fra klokken 14.00 samme dag.

 - Med BilkaToGo har Bilka en løsning som hænger godt sammen for både forbrugerne og Bilka, fordi der ikke er omkostninger til transport ud til hver enkelt kunde. En anden stor fordel er, at de fire timer fra bestilling til varerne kan afhentes er meget kortere, end hvis du bestiller på nettet og skal have varerne leveret, afslutter Mark H. Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111