23948sdkhjf

SengeSpecialisten henter CEO i Jysk

40-årige Martin Bang bliver i Lars Larsens rækker - nu som administrerende direktør

Kursen forbliver den samme, men kaptajnen skiftes ud, når den Lars Larsen-ejede kæde SengeSpecialisten får ny administrerende direktør fra 1. februar 2018. Det bliver 40-årige Martin Bang, der kommer fra en stilling som Purchasing Director i Jysk.

- Det er en udfordring, jeg glæder mig utrolig meget til. SengeSpecialisten er en virksomhed med rigtig store muligheder og mange nyåbninger på tegnebrættet. Samtidig har SengeSpecialisten en ekspertviden og nogle fantastiske produkter, som jeg glæder mig meget til at arbejde med, siger Martin Bang.

Han har siden 2001 beskæftiget sig med indkøb og salg i forskellige stillinger i Jysk, og han ser frem til at bruge sine erfaringer derfra i sit nye job.

- At lave en god forretning handler jo i høj grad om at købe ind til de rigtige priser. Vores kernekompetence er grundlæggende at bruge vores viden til at sikre, at vores kunder sover godt. Men hvis det også skal være en god forretning for SengeSpecialisten, er det afgørende, at vi også tjener på handlen. Derfor skal vi være eksperter både i salg og indkøb, siger Martin Bang.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219