23948sdkhjf

Lidl klar med moderniseret butik i Odense C

Efter flere uger med boren, banken og ombygning kan Lidl på Thorslundsvej nu endelig byde kunderne velkommen inden for i en fornyet butik fra på torsdag i den her uge.
Mange af landets Lidl-butikker undergår lige nu en gennemgribende modernisering. Det gælder også butikken på Thorslundsvej 1 i Odense C, som første gang slog dørene op den 20. oktober 2005.

I anledning af moderniseringen inviterer butikken til genåbningsfest torsdag til lørdag i uge 49, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har lavet en stor modernisering af vores butik, som er blevet rigtig flot, lys og åben. Det vil vi gerne fejre, og vi ser frem til at vise vores kunder den ”nye” butik, fortæller butikschef Jan Sørensen, der har været ansat i Lidl i 4,5 år og står i spidsen for et 14 mand stort team.

Frugt og grønt på første parket
Lidl er kendt for at have en særligt god og velassorteret frugt- og grøntafdeling, og derfor har man valgt at rykke den helt frem i butikken på Thorslundsvej. Ifølge butikschef Jan Sørensen er det en forandring, som kunderne har taget rigtig godt imod:

- Noget af det, som kunderne er mest glade for ved moderniseringen, er, at vores frugt- og grøntafdeling er blevet flyttet, så det første, man bliver mødt af, når man kommer ind i butikken, er en masse indbydende frugt og grønt, forklarer han og fortsætter:

For kunderne betyder moderniseringen især, at præsentationen af varesortimentet er blevet optimeret, hvilket giver et bedre flow igennem butikken, og gør den mere overskuelig. Endelig er der kommet mere fokus på blandt andet økologi og babyartikler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143