Benhårdt sats på restauranter øger omsætning hos Field’s

Madoplevelser er med til at give Field’s omsætningsrekord. Centeret har satset benhårdt på restauranterne - og det giver bonus.

Finanskrisen kostede dyrt for restauranterne, men branchen har rejst sig.

Sidste år satte danske restauranter omsætningsrekord med 46 milliarder, og ingen anden branche har skabt så mange jobs siden kriseåret 2008 – cirka 18.000 ifølge den seneste opgørelse.

Det mærker de også i shoppingcentret Field’s. Her har de seneste års satsning på restaurantoplevelsen trukket seks nye restauranter til og øget omsætningen med mere end 50 procent. Nu har centret også vundet prisen som ’Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder 2017’.


Åben for ideer

- Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for pizzarestauranten Gorm’s.
– Prisen er en stor fjer i hatten. Centerledelsen har satset, og det skal de have et klap på skulderen for. Jeg var en del af første bølge af den revitalisering, der er sket i Field’s. Den var en af årsagerne til, at jeg sagde ja til at åbne en restaurant herude, siger restaurantiværksætter Timo Hoffman, der er indehaver af den New York-inspirerede gastrogrill LOFT i Field’s og fire andre restauranter i Hovedstaden og på Bornholm.

Omsætning tordner frem
Rekordomsætning på restaurantområdet er ved at blive en tradition i Field’s.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen med 53 procent for restauranterne i
Field’s, og 2017 tegner til at blive 13 procent bedre end sidste år. Dermed er der lagt op til fjerde rekordår i træk.

Og den fremgang kan de nikke genkendende til hos en anden af Field’s restauranter:

– Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field’s. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for den arkitekttegnede pizzarestaurant Gorm’s.

Hård konkurrence på vej
Hverken Timo Hoffman fra LOFT eller Helle Andersen fra Gorm’s er i tvivl om at danskerne går mere ud og spiser. Udover at begge restauranter oplever stigende travlhed, ser de også flere gengangere blandt deres gæster. Men de kan også mærke, at der er kommet mere konkurrence på restaurantområdet.

– Især i Hovedstaden, fordi der er så mange muligheder og hvor vi er begyndt at se nogle meget specialiserede spisesteder. Så vi skal være virkelig skarpe på, hvad vi laver, forklarer Helle Andersen.

Også Timo Hoffman er bevidst om netop den konkurrence. Derfor har han indrettet LOFT, så gæsterne får en gastronomisk oplevelse, der er atypisk for et storcenter.

– Vi har skabt et unikt produkt i forhold til, hvad man finder i andre shoppingcentre. Derfor tror jeg også på, at vi har spillet en væsentlig rolle i, at Field’s har vundet den pris, siger Timo Hoffman.



Hold dig opdateret med RetailNews

Skriv kommentar
Forsiden lige nu
2

Avis tjekker ny butik: Endnu en Netto smækfyldt med gammel mad

For anden gang på en uge afslører Ekstra Bladet en Netto-butik i at sælge sundhedsskadelige madvarer.

Aalborgs bedste udsigt i vente: På fredag åbner Salling Rooftop

Bornholmsk branding hitter

Fleggaard-butik kopierede i tusindvis af annoncer fra Gul og Gratis

Dansk top-app opkøber norsk top-app

Den populære danske app eTilbudsavis investerer et tocifret millionbeløb i at opkøbe sin største norske konkurrent.

Lidl vil sprede glæde med røde klovnenæser

Nyhedsbrev

Virksomheder spammer på Facebook

Inviterer du også folk, der liker dine opslag, til at følge din side? Det er forbudt, fastslår Forbrugerombudsmanden.

Ny søvnundersøgelse: Hver fjerde sover dårligt om natten

Butikschef genkender billedet. Mange køber de forkerte produkter.

Dansk Erhverv: Status på økonomiske nøgletal

3

Bilka-tur udviklede sig til mareridt for stædig jurist

Kunde nægtede at vise indholdet af sin pose, og så blev det ubehageligt.

Arla inviterer til fest i Aarhus og København

Alternativ markering af FDB Møblers første butik i Aarhus

Dansk kunstner fortolker designklassiker

Nye tal: 6 af 10 virksomheder kæmper med at skaffe medarbejdere

Avis fandt et kvart ton forældede fødevarer i en enkelt Netto

- Det er pinligt. Det må ikke ske. Det er dybt beklageligt, siger Netto.

Solrig sommer skæpper i kassen hos Paradis

Pepsi køber Sodastream i milliardhandel

Jyske Bank tilbyder Apple Pay til andres bankers kunder

Bureau har succes med digitale oplevelser til detailhandlen

- De tider hvor event-budgettet udelukkende gik til enkeltstående koncerter til open-by-night og besøg af julemanden til advent, er ovre, siger partner.

Hver 10. dansker mener det er ok at streame og downloade ulovligt

Coop.dk Mad klar med kassevis af hjælp til curlingforældre

Netto kårer Årets Økolog for andet år i træk

I løbet af de næste uger skal danskerne udpege Årets Økolog 2018 blandt otte økologiske landmænd m/k.

Flertal af danskerne ønsker afgifter på varer, der belaster klimaet

Tvis Køkkener når en milepæl i sin vækststrategi

Køkkenkæden åbner i en af landets største byer

Se billederne: Sådan er tendenserne på Formland

- Vi ønsker os tilbage til naturen og det oprindelige, forklarer trendekspert.

1

Ny tendens: Butiksdøden rammer også større byer

Illums Bolighus piller navnet af facaden

Sten fejet af vejen for Jem & Fix

Antallet af detailbutikker i Greve er vokset

Aalborg får et drive in apotek

Salg: Lollandscentret kan løftes med ny aktiv ejer

Partier tøver med højere afgifter i kampen mod cigaretter

Kræftens Bekæmpelse: En cigaretpakke skal koste 100 kroner

Rekordsalg af is og sodavand

Tørken giver flottere juletræer i år

Jordbæryoghurt trukket tilbage over hele landet

Over al forventning for Hanstholms nyeste butik

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Stregkodescanning er stadig central for tryghed for patienter og plejepersonale

Bageri køber fødevaregodkendte reoler til kølerum

For mindre end kr. 20 om dagen undgår du kassedifferencer og tidsforbrug på optælling

Seks gode råd til modtagelsen af en nydansker på virksomheden

Hvem vinder årets GS1 Pris?

Invitation til el-fagligt roadshow

Dansk Halbyggeri smider trumfkortet

Stærk branding af Sirius

Brøndsholm´s efterår/vinter 2018 brochure er på gaden nu

Webinar: Bliv skarp på Canalis strømskinner på bare 30 minutter!

Sygefravær handler også om kulturen i din virksomhed

Novo Nordisk: Vi vinder tid med standarder

Fordele og ulemper ved at købe mobil med abonnement

EFFEKTIV nedkøling af kølerum

David er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Nogle gange det helt i orden at springe over, hvor gærdet er lavest.

Messetiden står for døren

Irsk personlig pleje virksomhed søger brands til salg i Irland

Du kan nu indstille Danmarks mest socialt ansvarlige erhvervsperson

For mindre end 20 kr. om dagen kan du gøre trælse kø-kunder til tilfredse k...

Vil du med på fremtidens fødevaremesse?

Strategi for din messe. - Er det virkelig nødvendigt?

Jobskabelse i Svendborg - vær med 10. oktober

Byens Ejendom afholder konference om emnet "Selvkørende biler"

Send til en kollega

0.186