23948sdkhjf

Benhårdt sats på restauranter øger omsætning hos Field’s

Madoplevelser er med til at give Field’s omsætningsrekord. Centeret har satset benhårdt på restauranterne - og det giver bonus.

Finanskrisen kostede dyrt for restauranterne, men branchen har rejst sig.

Sidste år satte danske restauranter omsætningsrekord med 46 milliarder, og ingen anden branche har skabt så mange jobs siden kriseåret 2008 – cirka 18.000 ifølge den seneste opgørelse.

Det mærker de også i shoppingcentret Field’s. Her har de seneste års satsning på restaurantoplevelsen trukket seks nye restauranter til og øget omsætningen med mere end 50 procent. Nu har centret også vundet prisen som ’Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder 2017’.


Åben for ideer

- Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for pizzarestauranten Gorm’s.
– Prisen er en stor fjer i hatten. Centerledelsen har satset, og det skal de have et klap på skulderen for. Jeg var en del af første bølge af den revitalisering, der er sket i Field’s. Den var en af årsagerne til, at jeg sagde ja til at åbne en restaurant herude, siger restaurantiværksætter Timo Hoffman, der er indehaver af den New York-inspirerede gastrogrill LOFT i Field’s og fire andre restauranter i Hovedstaden og på Bornholm.

Omsætning tordner frem
Rekordomsætning på restaurantområdet er ved at blive en tradition i Field’s.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen med 53 procent for restauranterne i
Field’s, og 2017 tegner til at blive 13 procent bedre end sidste år. Dermed er der lagt op til fjerde rekordår i træk.

Og den fremgang kan de nikke genkendende til hos en anden af Field’s restauranter:

– Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field’s. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for den arkitekttegnede pizzarestaurant Gorm’s.

Hård konkurrence på vej
Hverken Timo Hoffman fra LOFT eller Helle Andersen fra Gorm’s er i tvivl om at danskerne går mere ud og spiser. Udover at begge restauranter oplever stigende travlhed, ser de også flere gengangere blandt deres gæster. Men de kan også mærke, at der er kommet mere konkurrence på restaurantområdet.

– Især i Hovedstaden, fordi der er så mange muligheder og hvor vi er begyndt at se nogle meget specialiserede spisesteder. Så vi skal være virkelig skarpe på, hvad vi laver, forklarer Helle Andersen.

Også Timo Hoffman er bevidst om netop den konkurrence. Derfor har han indrettet LOFT, så gæsterne får en gastronomisk oplevelse, der er atypisk for et storcenter.

– Vi har skabt et unikt produkt i forhold til, hvad man finder i andre shoppingcentre. Derfor tror jeg også på, at vi har spillet en væsentlig rolle i, at Field’s har vundet den pris, siger Timo Hoffman.



Hold dig opdateret med RetailNews

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ærøskøbing aflyser black friday

Fredag d. 23. november bliver byens butikker kun oplyst med stearinlys til "tusmørkeaften"

To kæder vil forvandle sort fredag: Samler ind til lokal julehjælp

Kvickly og SuperBrugsen gør Black Friday til Give Back Friday. Donerer 1 million til julehjælp. Og kunderne kan også være med

Salling Group vil ikke købe Magasin

Per Bank afviser at overtage Magasin-kædens seks stormagasiner.

Bolia: Samarbejde skal øge omsætning med 1 milliard

Mælk har aldrig været så dyrt som nu

Kiosker i Istedgade sælger ulovlig potensmedicin

Tre ud af otte kiosker i Istedgade i København sælger ulovlige Viagra-kopipiller. Det kan være farligt, vurderer overlæge.

Nyhedsbrev

Interflora og Røde Kors bekæmper ensomhed

Nu åbner stor H&M i Hillerød

Højrisikable satsninger skal sikre Legos fremtid

Ideen om at have en klar plan fem år frem er død, siger Lego-formand Jørgen Vig Knudstorp

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Esbjerg-grund bliver gjort Ikea-klar

Amerikanere får sværere ved at købe e-cigaretter med smag

Region advaret om fejl 113 dage før den blev rettet

En it-fejl, som har ført til flere tusinde fejldoseringer på recepter, blev indrapporteret 5. juli, men fejlen blev først rettet i slutningen af oktober.

Aldi: Vi garanterer ordnede forhold

Bagere uddeler gratis surdej til hjemmebrug

Op til Homemade Bread Day 17. november fejrer Guldbageren 30-årsdag med at uddele surdej over hele landet.

Coop-butikker kommer online

I dag begynder Coop en sammensmeltning mellem udvalgte butikker og Coop.dk MAD.

TV-iværksætter står bag stor succes med loppesupermarkeder

Den 17. november åbner loppesupermarkedskæden Børneloppen ny butik i Randers.

Ilva åbner i Nykøbing med et nyt butikskoncept

Forbrugervagthund anmelder webbutikker for vildledning

Bang & Olufsen åbner butik på Fisketorvet i København

Åbningen markerer næste skridt i Bang & Olufsens strategiske satsning.

Irma kåret som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed

Salling-donation til kystplastprojekt

Føtex i Thisted skaffede penge til lokalt kystprojekt.

Bygma overtager byggecentre fra konkurrent

Postnord kører videre med udenlandske chauffører

Danmark oplever solid økonomisk vækst

TDC's overskud falder trods mange nye mobilkunder

Flere butikker skal vende minus til plus i Lars Larsen-kæde

Mus blev dyr for Netto i Thisted

Legende bænk og meditationsskammel blandt årets designs

Familiefond fremsætter købstilbud for resten af biksen: 220 pr. aktie

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Hver femte dansker holder Mortensaften

Kasserede østjyske tomater bliver forvandlet til gourmet-ketchup

Risiko for metalstykker: Ymerdrys og rasp tilbagekaldes

Farum får en flottere Louis Nielsen

Pandora får tæsk på aktiemarkedet efter ny skuffelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vær med og få mere viden til dit arbejde - uden beregning

Ferske kalkuner til Thanksgiving den 22. november

Implementering af AMCS Intelligent Optimering software til ruteplanlægning gennemført hos CNC

Så er vi igang på FoodTech messen - kig forbi!

Elsikkerhed og EMC i ét og samme hoved

Velkommen til Gs1 Denmarks julekalender 2018

Opret jobannonce nemt og gratis på Jobnet for Arbejdsgivere

Kontanter er forsat et væsentligt og betydeligt betalingsmiddel

Oplev PALOMAT® på dette års FoodTech messe

Har I også udfordringer med manuelle tunge løft?

Kursus 6.2.19: Forebyg og håndter stress

Mød os på Foodtech 2018

Sikker rekrutteringsproces på Jobnet for Arbejdsgivere

Har I også udfordringer med manuelle tunge løft?

Webinar: Bliv knivskarp på dimensioneringssoftwaren Ecodial

Sverige indfører obligatorisk elektronisk fakturering

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

Jarle er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg - og ekspert i solceller

November er Spar-penge-måned

Sikring mod skadedyr v/supermarked

Har I også udfordringer med manuelle tunge løft?

Sådan står alle døre åbne for dig

Transformation af lagerstyring og omsorgskultur på hospital

JEROS A/S på FoodTech 2018

Schneider Electric lancerer ny UPS: Kompakt og effektiv

Send til en kollega

0.211