23948sdkhjf

Ikea i nyt samarbejde med højtalerproducent

Boligindretnings-løsningerne skal kombineres med god lyd.

Lyd, og især musik, kan være med til at skabe en stemning og hjemmefølelse.

Forskning har vist, at folk, der bor sammen og lytter til musik sammen, bruger mere tid sammen derhjemme (tre timer mere om ugen end folk, der ikke lytter til musik sammen). Når man lytter til musik, føler folk sig mere inspireret (25%), og de føler sig mere elsket (14%), og desuden spiller 65% af alle Millennials musik for at få et sted til at føles som hjem.

- Da vi spurgte folk, hvilke lyde de forbinder med deres hjem, sagde mange, at det er musikken, der skaber et hjem, siger Björn Block, Business Leader hos Ikea of Sweden.

Derfor er Ikea gået ind i et nyt samarbejde med højtalerproducenten Sonos.

Demokratisere musik og lyd
Ikea og Sonos stræber efter at gøre det endnu nemmere for folk at spille musik, hvor som helst i hjemmet, uden at forstyrre det daglige liv.

- Sammen med Sonos vil vi demokratisere musik og lyd i hjemmet, og vi vil skabe produkter designet til den måde, folk lytter til musik på sammen i hjemmet. Ved at samarbejde med Sonos ønsker vi, at kombinere Ikeas boligindretningskendskab med Sonos’ ekspertise inden for god lyd, siger Björn Block.

Målet er altså at gøre det muligt for folk at skabe den rigtige atmosfære i deres hjem med godt design, musik og lyd.

- Hos Sonos forstår vi, hvor vigtig musik er i hjemmet. Vi mener, at lyd bør være et vigtigt element i indretningen af hjemmet, og sammen med Ikea arbejder vi på at skabe produkter og oplevelser, der gør folks hjem både smukke at se på og lyde fantastisk, siger Patrick Spence, CEO hos Sonos

En del af Home Smart
Ikea og Sonos’ samarbejde er en del af Ikea Home Smart. Rejsen fra det smarte hjem hos Ikea begyndte med lanceringen af trådløse opladningsprodukter til mobiltelefoner tilbage i 2015 efterfulgt af Smart Lighting som blev lanceret i 2016. Udforskningen af lyd er det tredje trin hos Ikea Home Smart.

- Hos IKEA stræber vi efter at skabe løsninger til livet derhjemme ved at integrere teknologi i vores boligindretningsløsninger, der er let at bruge og til overkommelige priser, hvilket gør Home Smart teknologi tilgængelig for de mange mennesker, siger Björn Block, Business Leader hos IKEA of Sweden.

IKEA og Sonos’ samarbejde lanceres i varehusene i 2019.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251