23948sdkhjf

Øget omsætning, men underskud i Nemlig.com

Nemlig.com præsenterer endnu et underskud, men hæfter sig ved en øget omsætning.
Onlinesupermarkedet Nemlig.com har præsenteret sit regnskab for regnskabsåret 2016/17, og selvom omsætningen stiger, tjener selskabet stadig ikke penge.

I en pressemeddelelse oplyser Nemlig.com, at omsætningen er steget med 28 procent, og det glæder Stefan Plenge, CEO i Nemlig.com.

- Vi glæder os over vores fortsatte vækst, og at vi fra en i forvejen stor volumen er vokset 28 % i et dagligvaremarked, der ikke vokser, siger han.

Resultatet før skat endte dog på minus 64 millioner kroner, hvilket kun dækker de sidste 10 måneder, da selskabet har skiftet regnskabsår.

Berlingske Business skrev i juli, at Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen sidste år smed 100 millioner kroner i Nemlig.com og faktisk gentog proceduren i år, hvor han investerede et trecifret millionbeløb i selskabet og dermed overtog aktiemajoriteten.

- Vi tror på, at danskerne i fremtiden kommer til at handle de fleste af deres dagligvarer på nettet. Derfor har Anders og jeg valgt en strategi, hvor vi investerer massivt i disse år, også meget mere end vores nuværende størrelse berettiger. Vi kunne blive overskudsgivende, hvis vi ville, men det ville kræve, at vi sænkede investeringstempoet, hvilket vi ikke tror, er den rette strategi, siger Stefan Plenge.

I dag dækker Nemlig.coms leveringsområde cirka 55 procent af de danske husstande.

Selskabet har endnu ikke præsteret et overskud sin levetid.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125