23948sdkhjf

Gigantisk adrenalinpark åbner i Field's

Parken er den første Bounce-park i Danmark, og den skal bidrage til at gøre Field's til familiens førstevalg blandt oplevelsessteder.
Shoppingcentret Field's vil være den foretrukne oplevelsesdestination for familier, og derfor trækker Danmarks største shoppingcenter til foråret 2018 endnu en oplevelsesattraktion op af centerhatten - en enorm adrenalinpark på 3700 kvadratmeter.

Det fortæller Field's i en pressemeddelelse.

Parken, der er den første Bounce-Park i Danmark, skal ligge på 2. plan ved siden af Field's store restaurantområde, Food Lounge.

- Vi er stolte af, at Bounce har valgt at placere deres første danske adrenalinpark i Field's. De er internationalt kendt for deres høje innovations- og kvalitetsniveau på oplevelsesområdet. Sammen med biograf- og restaurantområdet og vores mange butikker, styrker Bounce vores profil som et oplevelsessted af højeste klasse, siger Shopping Center Manager Thomas Thomsen

Så vildt bliver det
Adrenalinparken tager trampolinsjov til et helt nyt niveau med blandt andet trampolin-ninjabaner, udfordrende parkour og free run bane, stor free jump arena med 50 sammenkoblede trampoliner og flere tumbling tracks, en nervepirrende frit-falds-væg, det sjove trampolin-boldspil, dodgeball og high performance område for de vilde.

Hoppet til Danmark
Bounce, der stammer fra Australien, har på kort tid åbnet tre parker i Stockholm, Malmö og Göteborg.

Field's lægger rammer til den første trampolinpark for Bounce i Danmark - og ambitionerne er høje. Bounce planlægger at have mellem 10 og 20 parker i Skandinavien i løbet af fem år.

- Der bygges flere og flere indkøbscentre og handelssteder i Norden, og konkurrencen om kunderne vokser. Bounce Scandinavia arbejder tæt sammen med ejendomsejere for at styrke dem i konkurrencen om kunderne med vores internationale koncept. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Fields, som er kendt for at kombinere shopping, oplevelser og restauranttilbud under et tag, siger Daniel Dersén, CEO for Bounce Scandinavia.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094