23948sdkhjf

Wagner-butik pludselig lukket

Midt i juletravlheden fik butiksbestyrer pludselig besked om konkurs. Tre medarbejdere står nu uden job.
Der ventede butiksbestyrer Mathias Kristensen en ubehagelig overraskelse, da han tirsdag morgen mødte ind på arbejde i herretøjsbutikken Wagner i Svendborg.

Det fortæller Fyns Amts Avis.

Mathias Kristensen havde regnet med endnu en juletravl dag, men i stedet blev han og to kolleger pludselig arbejdsløse, da butikkens ejer fortalte, at han er gået personligt konkurs.

- Jeg havde ikke set det komme. Vi har haft en pæn omsætning, og både vores butik og søsterbutikken i Aabenraa vil jeg betegne som sunde butikker. Men ejeren Rudi Knudsen, der uanmeldt mødte op i butikken tirsdag morgen, kunne fortælle, at han er erklæret personligt konkurs i forbindelse med konkursen af en børnetøjskæde, som han også ejede, fortæller Mathias Kristensen til Fyns Amts Avis, der fortæller, at han virker noget chokeret.

Wagnerkæden har nu overtaget de to butikker, og varelageret er blevet flyttet fra Svendborg til Aabenraa.

- Wagner Svendborg har været drevet af en ekstern franchiseparter, som grundet økonomi har valgt at lukke sin butik med omgående effekt. Som ejer af både navn og koncept arbejder vi på, også fremover at kunne tilbyde Wagner-produkter til kunder i Svendborg, forklarer marketingchef Brian Børsting, der er marketingchef for Wagner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204