23948sdkhjf

Ingen vil være apoteker i Stoholm

Jobbet har været slået op to gange, men ingen har ansøgt.
Selv om stillingen som apoteker i Stoholm har været slået op to gange i løbet af efteråret, har der ikke været nogen ansøgere, skriver Viborgs Stifts Folkeblad.

Den nuværende apoteker, Jørgen Nørretranders, har planer om at gå på pension i slutningen af april, og i den forbindelse skal der findes en afløser.

Lægemiddelstyrelsen fortæller til avisen, at man hos dem ikke ser nogen grund til at slå stillingen op for tredje gang, og at man til januar vil gå i gang med at finde en anden løsning.

Jørgen Nørretranders forudser, at apoteket i den forbindelse vil blive lavet om til et filial af et andet apotek.

- Jeg tror, der bliver en struktursag ud af det, og Stoholm Apotek bliver en filial i stedet for, hvilket vil sige, at omkringliggende apoteker kan søge om overtage Stoholm Apotek som filial. I praksis betyder jo, at der ikke vil være en farmaceut ansat, og det vil svare til, at der er ikke en en læge i lægeklinikken, men at man kan snakke med en sygeplejerske. Det vil sige, at der vil mangle en faglighed, der er der i dag. Men i det daglige vil kunderne formentlig ikke mærke forskel, siger Jørgen Nørretranders.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126