23948sdkhjf

Netto holder åbent i juledagene

Danskerne har god mulighed for at handle til julemiddagene og nytårsbordet, når 199 Netto-butikker holder helligdagsåbent.
Mange danskere har allerede foretaget deres juleindkøb og er klar til juledagene.

Men skulle der være en enkelt eller to, der har glemt piskefløden, sveskerne eller rådkålen, så er der ingen grund til at fortvivle. Over 200 butikker holder nemlig helligdagsåbent, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

199 Netto-butikker holder åbent indtil kl. 15 den 24. december. Og de 199 butikker holder også åbent både 1. og 2. juledag fra kl. 8-22.

Det samme gælder 12 føtex food convenience-butikker i København. Her har butikkerne åbent til kl. 16 juleaften, og den 25. og 26.december holder føtex food convenience åbent fra 7-22 - ganske som de plejer.

Føtex, Bilka og Nettos øvrige butikker holder lukket i juledagene men står klar til at åbne igen den 27. december, nogle butikker endda allerede fra kl. 6.

Køb ind til nytårsfesten
Straks, når juledagene er ovre, begynder forberedelserne til nytårsfesten. Skal indkøbene til nytårsløjerne klares lige i sidste øjeblik, er der også god mulighed for det.

De 199 hellligdagsåbne Netto-butikker har nemlig åbent helt frem til kl. 17 den 31. december, mens de øvrige Netto'er, føtex og Bilka holder åbent til kl. 15.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142