23948sdkhjf

Janusz Stroka ny landedirektør for Netto Polen

Markant vækst i Polen er en hjørnesten i Dansk Supermarked Groups fremtidige strategi, og ambitionen er at åbne 40 nye butikker om året fra 2020.
Janusz Stroka tiltræder den 3. januar som ny landedirektør i Netto Polen.

Han kommer dermed til at stå i spidsen for de planer, der er lagt for Netto Polen som et af Dansk Supermarkeds Groups centrale vækstområder.

Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

- Janusz kommer til Netto med stor erfaring. Vores planer for Netto Polen er betydelige, og det har derfor været vigtig for os at finde en erfaren og dygtig leder som Janusz, der har haft adskillige nøglepositioner, hvorfra han bringer både stor kompetence og ekspertise. Janusz er samtidig født i Polen og har derfor en særdeles god forståelse af både kulturen og markedet, hvilket er væsentligt for os, siger Executive Vice President for Netto International, Michael Løve, om udnævnelsen af Janusz Stroka.

Janusz Stroka har senest fungeret som Divisional Director i REWE Group og har en stærk baggrund samt stor kundeforståelse gennem to årtiers ansættelse i ledende stillinger i flere forskellige lande, herunder Polen, Rusland og Ukraine.

Janusz Stroka skal i rollen som landedirektør medvirke til at accelerere udviklingen i Netto Polen. Ambitionen er bl.a. at åbne nye butikker i et højere tempo end hidtil, og målsætningen er, at Netto Polen skal åbne op til 40 butikker om året fra 2020 og fremad.

Den nye landedirektør selv ser frem til de nye udfordringer:

- Jeg ser meget frem til at blive en del af Dansk Supermarked Group og Netto International. Strategien for Netto Polen er særdeles ambitiøs, og det bliver derfor spændende at være med til at indfri strategien og målsætningerne. Ikke kun skal vi blive ved med at udvikle kvaliteten og udvalget af de gode produkter til lave priser, som kunderne kender Netto for, men vi skal også investere markant i både nuværende og nye butikker, og jeg glæder mig til at tage fat, siger Janusz Stroka.

CV, Janusz Stroka
2018 -: Landedirektør for Netto Polen
2014 - 2016: Divisional Director, REWE Group
2011 - 2014: CEO, REWE Group Ukraine
2010 -2011: COO, REWE Group Russia
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141