23948sdkhjf
>

Hanegal vil have helt ny fabrik til færdigretter

Nystiftet datterselskab skal satse på convenience
Den økologiske fødevareproducent Hanegal vil satse yderligere på færdigretter, og en helt ny fabrik er derfor på vej, skriver Midtjyllands Avis.

Al Hanegals produktion foregår i Haderslev, hvor også den nye fabrik sandsynligvis bliver bygget - som en del af det nystiftede datterselskab Hanegal Convenience.

-For nuværende har vi produktionen af færdigretter kørende sammen med vores mere traditionelle produktion af pølse- og pålægsprodukter. Men i det forløbne år har vi endnu en gang fået bekræftet, at økologiske færdigretter er et vigtigt og voksende marked i Danmark. Derfor vil vi nu have det udskilt i et særskilt selskab med produktion på egen fabrik, fortæller Hanegal-stifter Ulrich Kern-Hansen til avisen.

Læs også: Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Sammen med ægtefællen Fie Graugaard ejer han 90 procent af Hanegal. Ægteparret solgte sidste år 10 procent af virksomheden til
Cees Kuypers og Lars Høegh fra selskabet Kamelfabrikken, og i den forbindelse er Cees Kuypers blevet direktør i Hanegal, hvor han har overtaget en række af Ulrich Kern-Hansens hidtidige funktioner. Alt sammen fordi Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard i nogle år har ønsket at blive aflastet, nævner Midtjyllands Avis.

Læs også: Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Hanegal med cirka 50 medarbejdere havde i det seneste regnskabsår et overskud før skat på cirka 2,6 millioner kroner.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.093