23948sdkhjf

Easis vokser med raketfart i udlandet

Stigende eksport sender sukkerfri succes på vej mod nyt rekordår
Aarhus-virksomheden Easis, der udelukkende fremstiller fødevarer uden tilsat sukker, har de seneste år arbejdet hårdt med at komme ud på eksportmarkederne - og nu ser der ud til for alvor at ske noget.

- Det er ikke kun i Danmark, at vi ser et øget fokus på sukkers skadelige virkning. Det ser vi også på vores eksportmarkeder, hvor vi lige nu har en vækst på 175 procent, siger Easis-direktør Thomas Møberg til Ritzau Finans.

Han nævner, at det især er salg til de nordiske lande, Holland, Mellemøsten og Kina, der driver væksten.

Rekordregnskab på vej - igen
Eksporten udgør stadig en mindre del af Easis' samlede omsætning, men det udenlandske salg smitter fint af i det 2017-regnskab, som er på vej: Easis regner ifølge Ritzau Finans med, at regnskabet vil vise et overskud før skat på cirka 8,5 millioner kroner, svarende til en stigning på over 20 procent.

I givet fald vil det være syvende år i træk, at der sættes rekord hos Aarhus-virksomheden, som sender nye produkter på markedet i en lind strøm.

- Lige nu har vi cirka 90 forskellige produkter i handlen, og målet er at lancere 15-20 nye hvert år, fortalte innovationschef Pernille Laulund Petersen sidste år til Food Supply.

Sortimentet indeholder blandt meget andet kammerjunkere, nøddebarer, is, marmelade bolsher og chips.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11