23948sdkhjf

Trælastkæde åbner ny flagskibsbutik i Albertslund

Vil ligge tættere på de større indfaldsveje end konkurrenterne

Der venter håndværkerne en helt anden oplevelse, når de på mandag kører ind i Optimeras nye trælast på Herstedvang i Albertslund.

Optimera Herstedvang, som den nye trælast hedder, er bygget op og indrettet efter alle kunstens regler. Alt er toptrimmet i hallerne, hvor håndværkerne får deres daglige gang.

Den nye Optimera Herstedvang afløser Optimeras trælast i Brøndby, som nu er lukket.

- Vi forventer os meget af vores nye placering, som mange håndværkere kører forbi på vej ind til projekter i byen. Generelt arbejder vi meget på at ligge der, hvor kunderne kommer. Det er et led i vores strategi at skabe butikker, som er mere kunde- og afhentervenlige og samtidig ligger godt placeret. Vores mål er at være en stærkere spiller i København, og med den nye flagskibsbutik tager vi et vigtigt skridt i den retning, siger kommerciel direktør i Optimera, Christian Herbert og tilføjer, at med den nye adresse kommer Optimera til at ligge tættere på de større indfaldsveje end konkurrenterne, og derfor har trælastkæden også store forventninger til den nye butik.

Fejres med fest og farver

Fra mandag morgen klokken 6 og resten af ugen, står der ikke kun byggematerialer i trælasten, men også morgenbrød til de morgenfriske hver morgen og en pølsevogn, hvor kunderne kan stille sulten.

Hele ugen fejrer Optimera nemlig åbningen af den nye flagskibsbutik med slagtilbud, merchandise og borgmesterbesøg. Stort set alt disponibelt personale fra Optimeras trælaster på Sjælland er kaldt ind til festugen, som forventes at tiltrække rigtig mange besøgende.

- Vi synes, vi har noget at fejre. Jeg tør godt sige, at vi har åbnet Danmarks måske flotteste trælast, hvor kunderne får en helt anden oplevelse, end de er vant til. Vi har blandt andet en moderne drive-in, hvor håndværkerne kører ind i den ene ende og får hjælp til at laste deres materialer og ud i den anden. Det er super effektivt for dem, der skal hurtigt videre. For dem, der gerne vil tjekke forskellige produkter eller have faglig sparring, har vi en håndfuld dygtige, erfarne medarbejdere, som står klar med råd og vejledning, siger butikschef i den nye Optimera Herstedvang, Henrik Hommel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095