23948sdkhjf

Svane vælger sjællandsk by i rivende udvikling

Køge er en spændende by i udvikling. Derfor er det et helt oplagt sted for Svanes danske køkkenbutik nummer 28, som snart åbner i den østsjællandske havneby.

Det fortæller Ole Lund Andersen, der er topchef i den netop børsnoterede TCM-koncern, som blandt andre fører Svane-mærket.

- Som en del af TCM Groups overordnede vækststrategi ønsker vi at styrke vores kæder ved at finde dygtige forhandlere og franchisetager. Køge by og opland er et vækst- og udviklingsområde, hvor der nu og i de kommende år bygges mange nye boliger, så det er helt oplagt at Svane Køkkenet skal være til stede her. Og
vi er rigtig tilfredse med, at det er lykkedes at få nogle erfarne køkkenfolk med om bord i Svane-kæden til at drive og styrke køkkensalget i Køge-området, siger Ole Lund Andersen om åbningen.

Nummer 28 bliver langt fra den sidste.

- Vi er vokset markant i de senere år, men er fortsat på udkig efter franchisetagere til nye Svane-butikker på de rigtige placeringer rundt om i landet. Det kunne for eksempel være på Bornholm, siger Ole Lund Andersen.

Foruden 28 danske butikker findes 6 Svane-butikker i Norge.

Der er endnu ikke sat en åbningsdato for Køge-butikken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141