23948sdkhjf

Designa er blevet solgt

Køkkenkæden Designa, som i 2016 blev rekonstrueret efter en konkurs, er blevet solgt.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

En erfaren investorkreds bestående af Christian Overgaard (tidligere McKinsey konsulent og ansvarlig for Danfoss i Kina), David Meyer (tidligere COO Velux) og Per Christensen (tidligere partner i Axcel) har købt den Kjellerup-baserede køkkenfabrik og køkkenkæde af konkursboet.

Per Christensen, som har erfaring med køkkenkoncernen TCM, bliver igennem sit familieejede investeringsselskab MS2 Invest hovedaktionær.

- Jeg er utroligt glad for, at der er fundet et langsigtet ejerskab med en økonomisk stærk hovedaktionær. Med den nye ejerkreds er der skabt ro omkring selskabet og samtidig tilført såvel kompetencer som økonomiske midler, siger administrerende direktør i Designa, Erik Høj.

Per Christensen ser et stort potentiale i virksomheden:

- Designa er en virksomhed med store muligheder. Eksterne analyser viser, at kunderne er begejstrede for Designas produkter og for at handle hos Designa. Ledelsen har implementeret en sund strategi. Der er således et stærkt fundament for at udvikle virksomheden yderligere og komme til at stå endnu skarpere i markedet, siger Per Christensen i en pressemeddelelse.

Der er ikke offentliggjort nogen købssum for salget af virksomheden, som netop har omsat for cirka 250 mio. kroner.

Den endelige handel er betinget af forelæggelse for konkursboets kreditorer, skriver Designa i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094