23948sdkhjf

Valentinsdag hittede stort

Blomsterkæden Interflora oplevede i år en rekordstigning på hele 30 pct. i salget af blomsterbuketter og gaver i forhold til sidste år.
Danskerne har for alvor taget Valentinsdag 14. februar til sig. Blomsterbuketter har de sidste par år været populære på Valentinsdag, og denne tendens holdt i den grad i år.

Blomster- og gavekæden Interflora kunne igen i år melde om fremgang, hvor der alene på Interflora.dk har været en stigning på 30 pct. i forhold til sidste år.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse.

- Blomsterhandlerne over hele landet har haft rigtig travlt på Valentinsdag, og udover, at vi selvfølgelig er rigtig glade for den markante fremgang, så glæder vi os over, at vi ellers lidt kølige nordboere varmer op til den kærlige tradition, siger administrerende direktør hos Interflora, Søren Flemming Larsen.

De unge tager for alvor imod Valentinsdag
Den store fremgang hos Interflora har, ifølge en rapport fra Dansk Erhverv, ikke været overraskende. Rapporten har viser nemlig, at hver fjerde dansker vælger at fejre Valentinsdag. Og det har ifølge Søren Flemming Larsen været en bestemt gruppe af danskerne, der har taget dagen til sig.

- Vi oplever, at det særligt er de unge danskere, der bærer Valentinsdag frem i Danmark. Bl.a. ser vi, at 28 pct. af unge under 18 år gør noget særligt ud af Valentinsdag. Vi tror på, at udviklingen vil fortsætte de næste mange år, siger Søren Flemming Larsen, som peger på, at Valentinsdag har vokset sig større end den ellers urørlige Mors Dag i bl.a. Tyskland og Holland.

Interflora oplevede fra 2016 til 2017 en vækst på ca. 40 pct. i antal leveringer 14. februar, og derfor var blomsterkæden også godt forberedt op til Valentinsdag i år:

- I år havde vi udvidet vores deadline på Interflora.dk for leveringer af blomster frem til klokken 16.00 på Valentinsdag, og kundeservice har i år også betjent hundredvis af opkald og e-mails, siger Søren Flemming Larsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125