23948sdkhjf

Ny lyd i B&Os tidligere hovedsæde

Virksomheder og iværksættere inden for lyd og akustik får plads i Bang & Olufsens gamle hovedsæde i Struer

Bang & Olufsens oprindelige hovedbygning og tilhørende fabrik på Peter Bangs Vej i Struer bliver igen omdrejningspunkt for lydteknologi og -virksomheder.

Struer Kommune har nemlig købt komplekset med i alt 12.700 kvadratmeter for 1,6 mio. kr. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer. 

Fabrikken bliver nu hjemsted for Sound Hub Denmark, en rugekasse for lydteknologi og akustik, der skal trække virksomheder og iværksættere til Struer. 

Initiativet, som blandt andet B&O, Færchfonden og Aalborg Universitet står bag, ventes at præsentere en nærmere plan inden for en overskuelig fremtid.  

Giver plads til Lydens By
Købet er blevet muligt efter, at B&O har etableret sit nye udviklingscenter i den såkaldte fabrik 4, hvorfor den tidligere hovedbygning og fabrik 1 kom til at så tomme. 

Struer Kommune vil ifølge avisen investere cirka 15 mio. kr. i renovering og opdatering af Peter Bangs Vej-bygningen, hvor en række kommunale velfærdsfunktioner vil blive samlet. 

Den kommunale rokade betyder også, at der bliver plads til sekretariatet for Lydens By, der blandt andet skal trække lydvirksomheder til Struer. Satsningen får nu plads i rådhusets kælderetage, når afdelingen for Handicap og Psykiatri rykker til den gamle B&O fabrik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094